Gepost door: Frank de Zanger | februari 2, 2018

Uit mijn archief: omslag programma uitvoering ‘De Cid’, 15 jaar oud

De Cid,omslag programma,FdZ,15 jr

Ik ben weer eens in mijn archief gedoken en vond mijn ontwerp voor het programmaboekje voor de uitvoering van ‘De Cid’ (El Cid) door leerlingen van de 3e klas HBS van het 1e Christelijk Lyceum te Haarlem (dependance Heemstede). Ik was toen 15 jaar. Grappig om te zien dat ik toen ook al bezig was om delen weg te laten en dicht bij de kern te blijven.

I searched once more in my archives and found my design for the programme for the performance of El Cid by pupils of the 3e grade of the HBS (1e Christelijk Lyceum at Haarlem, extension Heemstede). I was 15 years old at that time. Funny to see that already at that time I liked leaving out components and concentrating at the essence.

Tekening door Frank de Zanger © / Drawing by Frank de Zanger

Wilt u reageren? Geef een reactie onderaan dit bericht.

 * * *

Romans/eBoeken/Luisterboeken van Frank de Zanger zijn te verkrijgen/bestellen bij uw boekhandel en bij webwinkels.

Zie ook Uitgeverij Tournesol: www.tournesol.nl


Reacties

  1. Mooi werk van een talentvol persoon. Toen al!
    I love it.

    Like

    • Bedankt! Ik kan me herinneren dat ik toen totaal niet genoemd ben als ontwerper van de omslag. Daar baalde ik wel van als 15 jarige.

      Like


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: