Gepost door: Frank de Zanger | augustus 8, 2016

En, wat gaan we met z’n allen doen als het meeste werk is overgenomen door robots?

Misschien allemaal achter de Pokémon figuurtjes aan? Je moet toch wát te doen hebben. Je zult nog meemaken dat je binnenkort lekkere wijven kunt vangen op straat. Dan lopen er ineens – alleen al in Nederland – een paar  miljoen mannen op straat te dolen! De wereld is gekker dan je denkt. Lees roman ‘GEZIEN DE GEKTE’, zie  www.tournesol.nl

And, what are we going to do when most of the work has been taken over by robots? You have to do something! Maybe chasing Pokémon characters? You will see that someday you may catch hot chicks on the street. Then suddenly a few million men –  in Holland alone – will roam the streets. The world is more crazy than you think.

* * *

Romans/eBoeken/Luisterboeken van Frank de Zanger zijn te verkrijgen/bestellen bij uw boekhandel en bij webwinkels. Meer informatie bij Uitgeverij Tournesol: www.tournesol.nl


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: