Gepost door: Frank de Zanger | mei 22, 2016

Een strip in wording, 14 jaar oud

In het kader van de Stripdagen Haarlem (3-12 juni) ben ik mijn archief ingedoken en heb een stripverhaal opgediept dat ik tekende toen ik 14 jaar oud was en dichtbij Haarlem woonde. Het stripverhaal is getekend in de stijl van Hergé, die in die tijd de verhalen van mijn held Kuifje bedacht en tekende. De titel van mijn stripverhaal moest nog bedacht worden en het verhaal kwam nooit af, maar ruim 13 bladzijden en meer dan 50 tekeningen zijn het wel geworden. Het was op een leeftijd dat ik absoluut niet wist wat ik later wilde worden. Misschien een striptekenaar, of … bij nader inzien … misschien toch niet.

Klik op de tekening links boven om de bladzijden/tekeningen beter te bekijken.

* * *

Romans/eBoeken/Luisterboeken van Frank de Zanger zijn te verkrijgen/bestellen bij uw boekhandel en bij webwinkels. Meer informatie bij Uitgeverij Tournesol: www.tournesol.nl


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: