Gepost door: Frank de Zanger | januari 25, 2012

Cartoon: ‘Land Sliding’ Football Player

Romans/eBoeken/Luisterboeken van Frank de Zanger zijn te verkrijgen/bestellen bij de boekhandel en bij webwinkels. Meer informatie bij Uitgeverij Tournesol: www.tournesol.nl

* * *

In de reeks tekeningen/spotprenten laat nummer 3 een voetballer zien tijdens een wedstrijd tussen een Bengaals en een Nederlands team op een modderig veld in Dhaka (Bangladesh, 1994). Deze prent was een van de illustraties bij het artikel ‘Mud Battle in Central Park’ in het blad ‘Wat Nu Weer’ (‘Monthly Magazine for Members of the Dutch Club’).  Er komt nog 1 prent behorend bij dit fameuze sportverslag. Meer tekeningen over diverse onderwerpen volgen.

In the series of cartoons, number 3 shows a football player during a football match between a Dutch and a Bengal team on a muddy field in Dhaka (article ‘Mud Battle in Central Park’, Magazine ‘Wat Nu Weer’, Bangladesh, 1994 ). One more cartoon will be presented as illustration of this famous sports report. More drawings and cartoons will follow on diverse subjects.

‘Land Sliding’ of Football Player (drawing by Frank de Zanger)


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: