Gepost door: Frank de Zanger | januari 13, 2012

Cartoon: ‘Air Sliding’ Keeper

Romans/eBoeken/Luisterboeken van Frank de Zanger zijn te verkrijgen/bestellen bij de boekhandel en bij webwinkels. Meer informatie bij Uitgeverij Tournesol: www.tournesol.nl

* * *

In de reeks tekeningen/spotprenten laat nummer 2 de keeper zien tijdens een voetbalwedstrijd tussen een Bengaals en een Nederlands team op een modderig voetbalveld in Dhaka (Bangladesh, 1994). Deze prent was een van de illustraties bij het artikel ‘Mud Battle in Central Park’ in het blad ‘Wat Nu Weer’ (‘Monthly Magazine for Members of the Dutch Club’).  Er komen nog twee prenten bij dit fameuze sportverslag. Meer tekeningen over diverse onderwerpen volgen.

In the series of cartoons, number 2 shows a keeper during a football match between a Dutch and a Bengal team on a muddy field in Dhaka (article ‘Mud Battle in Central Park’, Magazine ‘Wat Nu Weer’, Bangladesh, 1994 ). Two more cartoons will be presented as illustrations of this famous sports report. More drawings and cartoons will follow on diverse subjects.

aangepast tek2 Bangladesh,1994,300dpi

‘Air Sliding’ of Keeper (drawing by Frank de Zanger)


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: