Gepost door: Frank de Zanger | september 12, 2022

Nederland begint collectief gek te worden

omslag GEZIEN DE GEKTE,FINAL, Frank de Zanger

Gezien de gekte

In 2014 schreef ik de roman ‘GEZIEN DE GEKTE’, waarin met de ‘gekte’ werd bedoeld de desastreuze en uiterst stupide inval in Irak in 2003. Wat voor ellende is daar niet uit voortgekomen!

Gekker kan het niet worden zou je denken. Gekker misschien niet maar ‘de gekte’ is niet verdwenen; ook niet in Nederland. In tegendeel. Wat te denken van:

 • De boeren die decennia zijn misleid door de overheid en de banken, en daarom niet meer weten welk pad ze moeten volgen.
 • Schiphol dat denkt te moeten gaan uitbreiden. Schiphol moet inkrimpen, maar de truc die het management van Schiphol heeft bedacht, is dat weliswaar het aantal vluchten minder moet worden, maar dat zegt niets over het aantal passagiers. Gewoon meer passagiers in de toestellen stoppen!
 • Het kabinet heeft besloten om meer dan 2 miljoen Nederlanders, die jaren lang te hoge belasting hebben betaald over hun spaargeld, niet te compenseren. Dit in tegenstelling tot spaarders die meteen bezwaar maakten tegen de spaartaks.

Ik noem maar een paar ‘hoogtepunten’. Duidelijk is dat de Nederlandse burger belazerd wordt door de overheid en zijn kompanen.

Nieuw boek

Ik zou deel 2 kunnen schrijven van ‘GEZIEN DE GEKTE’, en ook wel gelijk deel 3, maar om mijn goede humeur te bewaren ben ik met een heel ander boek begonnen. En deze roman met thriller-aspecten zit in zijn eindfase. Ik laat nog even weinig los, maar wat ik al heb laten weten is dat het verhaal zich afspeelt op een cruiseschip. Ik ben 2 jaar Environmental Officer geweest op de schepen van de Holland America Line, dus … ik weet waarover ik schrijf.

Frank de Zanger, 12-9-2022

Contact: fdezanger@tournesol.nl

Krijgt u deze post via e-mail, klik dan op https://frankdezanger.com voor een betere presentatie.

* * *

Beluister de intrigerende roman van Frank de Zanger met titel ‘GEZIEN DE GEKTE’. Het luisterboek is te verkrijgen bij o.a Luisterrijk en Bolcom/KOBO en te beluisteren bij o.a. Storytel en Cliffer.

Zie ook de boektrailer van ‘GEZIEN DE GEKTE’ op YouTube.

Eerder zijn luisterboeken verschenen van de romans ‘DE RING’, ‘NOBEL WAS HIJ’ en ‘EEN ZEE VAN ZACHT GERUIS’. Te verkrijgen bij Luisterrijk, Bolcom etc.

* * *

Romans/eBoeken/Luisterboeken van Frank de Zanger zijn te verkrijgen/bestellen bij uw boekhandel en bij de webwinkels. Zie Uitgeverij Tournesolhttp://www.tournesol.nl ; contact: info@tournesol.nl


Reacties

 1. Lieve Frank,
  Ik ben erg benieuwd naar je nieuwe boek en wat betreft de collectieve gekte ben ik het helemaal mee eens!
  Liefs
  Anja

  Like

  • Hai Anja, ik ben nu mijn boek aan het ‘fine tunen’. Zit ongeveer op de helft. Ja, men is een beetje gek aan het worden om ons heen. Ik heb maar een paar dingen genoemd. Het erge is dat een heleboel mensen het niet meer zien! Groetjes, tot binnenkort. Frank

   Like


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: