Gepost door: Frank de Zanger | mei 17, 2021

Nieuwe boektrailer voor eco-thriller ‘NOBEL WAS HIJ’ van Frank de Zanger

Een nieuwe boektrailer voor de eerste Nederlandstalige eco-thriller: ‘NOBEL WAS HIJ’.

boektrailer ‘NOBEL WAS HIJ’

Samenvatting van ‘NOBEL WAS HIJ’

Zonne-energie heeft anno 2021 de toekomst! Maar dat was in de jaren negentig van de vorige eeuw niet vanzelfsprekend. Er moest – en op sommige niveaus moet dat nog steeds! – een harde strijd gevoerd worden om zonne-energie de plaats te geven die het verdient. Het is 1999. De jonge veelbelovende Nobelprijswinnaar en zonne-energie expert, Dr. Joost Veldman, houdt in Rome een onthutsende toespraak. Gedesillusioneerd, geeft hij aan ‘het spel’ niet meer te willen meespelen en keert de wetenschappelijke wereld de rug toe. Sindsdien leeft hij in chic Zuid-Frankrijk – aan de Côte d’Azur – een zorgeloos bestaan. Maar zijn rust wordt verstoord door Mariah, een jonge journaliste uit Engeland, die hem met een interview aan de tand wil voelen. De wereld, die lijdt onder het broeikaseffect, heeft Veldman’s kennis harder nodig dan ooit, maar voor hem hoeft het allemaal niet meer. Totdat … Mariah opduikt in de tuin van zijn villa. Er volgen spectaculaire gebeurtenissen, waarbij de lezer kennis maakt met krachten waarvan de meesten onder ons geen weet hebben. In 1999 voorspelde de schrijver in het boek de economische crisis van 2018! ‘NOBEL WAS HIJ’ is een spannende roman en de eerste Nederlandstalige eco-thriller.

Voor meer informatie zie http://www.tournesol.nl en de blog van auteur Frank de Zanger: https://frankdezanger.com

ook op YouTube

* * *

Romans/eBoeken/Luisterboeken van Frank de Zanger zijn te verkrijgen/bestellen bij uw boekhandel en bij de webwinkels. Zie Uitgeverij Tournesol: http://www.tournesol.nl ; email: info@tournesol.nl


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: