Gepost door: Frank de Zanger | november 23, 2020

Is het een afscheidslied?: ‘ZOUDEN WIJ VOGELS WILLEN ZIJN?’

 

Afbeelding bij studio-opname van 'Zouden Wij Vogels Willen Zijn?' door Frank de Zanger‘ZOUDEN WIJ VOGELS WILLEN ZIJN?’ – een afscheidslied?
© Muziek, liedtekst en zang Frank de Zanger, arrangement John te Dorsthorst 

Toen ik – inmiddels al een tijdje geleden – mijn zanglerares mijn pasgeboren lied ‘ZOUDEN WIJ VOGELS WILLEN ZIJN?’ liet horen, zei ze: ‘Het is een afscheidslied!’. Het was niet mijn bedoeling om een afscheidslied te schrijven, maar nadat ik het verschillende keren had beluisterd, moest ik concluderen dat het lied zeker als afscheidslied gezien kan worden. Lied en tekst zijn uit een droom ontstaan; ik had dus geen directe invloed op wat ik creëerde. ‘ZOUDEN WIJ VOGELS WILLEN ZIJN?’ is wat de toehoorder ‘er in hoort’, en ja … een afscheidslied hoort daar bij. Oordeel zelf en klik op ‘Play’.

Contact: fdezanger@tournesol.nl

Ook te beluisteren op YouTube en BandCamp

*  *  *

Romans/eBoeken/Luisterboeken van Frank de Zanger zijn te verkrijgen/bestellen bij uw boekhandel en bij de webwinkels. Zie Uitgeverij Tournesol: http://www.tournesol.nl/ ; Email: info@tournesol.nl

 


Reacties

  1. Beste Frank, Het blijft een gedenkwaardig lied, mooi gezongen.. Nog even over het tennis. Om mijn knieën te sparen, sla ik liever een weekje over. Vriendelijke groet, Willem Op 23-11-2020 14:22 schreef schrijver/dichter/componist/tekenaar Frank de Zanger <comment-reply@wordpress.com>: Frank de Zanger posted: ” ‘ZOUDEN WIJ VOGELS WILLEN ZIJN?’ – een afscheidslied? © Muziek, liedtekst en zang Frank de Zanger, arrangement John te Dorsthorst  Toen ik – inmiddels al een tijdje geleden – mijn zanglerares mijn pasgeboren lied ‘ZOUDEN WIJ VOGELS WILLEN ZIJN?’ liet ho”

    Like

  2. Erg mooi Frank

    Like


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: