Gepost door: Frank de Zanger | april 19, 2019

Voorjaar! Tijd om te zeilen. Wat je nodig hebt: 2 kurken, koperdraad, plastic … (YouTube)

Je hoeft geen bankdirecteur te zijn met vette bonussen om te kunnen zeilen. Wat je nodig hebt: 2 kurken, stevig koperdraad, dunne plastic zak, stukje vlak plastic, en lijm. En dat is het. Geniet van deze mini-zeilboot, ‘los’ in een vijver. 

Mini-sailboats are not controlled by people, but … by the wind

*  *  *

Romans/eBoeken/Luisterboeken van Frank de Zanger zijn te verkrijgen/bestellen bij uw boekhandel en bij webwinkels. Meer informatie bij Uitgeverij Tournesol: fdezanger@tournesol.nl  en  www.tournesol.nl


Reacties

  1. Bedankt! Een paar jaar geleden ben ik begonnen met het maken van mini-zeilbootjes van kurk, wat plastic etc. Ik heb het ontwerp een aantal keren moeten verbeteren, maar nu heb ik het. En ze zeilen echt! Er komt nog een post met 2 zeilbootjes … en muziek.

    Like


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: