Gepost door: Frank de Zanger | mei 1, 2016

For God’s sake, let’s speak Dutch!

Bonusvoorstel: Vlaming = Neder-Belg, Waal = Franco-Belg

award = ONDERSCHEIDING, business plan = ONDERNEMINGSPLAN, carwash = WASSTRAAT, commercial = RECLAMEBOODSCHAP, entertainment = AMUSEMENT, event = EVENEMENT, hype = RAGE, impact = UITWERKING, item = ONDERWERP, kid = KIND, know how = DESKUNDIGHEID, lay out = OPMAAK, magazine = TIJDSCHRIFT, meeting = VERGADERING, multiple choice = MEER KEUZE, outfit = UITRUSTING, part time = DEELTIJD, provider = AANBIEDER, roots = HERKOMST, sabbatical = OPFRISVERLOF, sale = UITVERKOOP, service = DIENSTVERLENING, shoppen = WINKELEN, speaker = LUIDSPREKER, stalken = BELAGEN, statement = UITSPRAAK, sticker = PLAKKER, switchen = OVERSCHAKELEN, ticket = KAARTJE, time out = ONDERBREKING, update = HERZIENING, up-to-date = EIGENTIJDS, updaten = BIJWERKEN, voucher = BOEKINGSBEWIJS.

Een update – sorry HERZIENING – later, is voor de hand liggend.

Frank de Zanger

* * *

Romans/eBoeken/Luisterboeken van Frank de Zanger zijn te verkrijgen/bestellen bij uw boekhandel en bij webwinkels. Meer informatie bij Uitgeverij Tournesol: www.tournesol.nl


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: