Gepost door: Frank de Zanger | juni 15, 2015

Goede recensie roman ‘GEZIEN DE GEKTE’ van Frank de Zanger

NBD/BIBLION gaf een goede recensie van het boek ‘GEZIEN DE GEKTE’, de nieuwste roman van Frank de Zanger. Dertig bibliotheken bestelden het boek. De roman kan natuurlijk ook in uw bezit komen … te verkrijgen/bestellen bij uw boekhandel en bij webshops.

Roman ‘GEZIEN DE GEKTE’, Frank de Zanger, ISBN: 978-90-820784-1-1, €6,95; Uitgeverij Tournesol.

Recensie NBD/BIBLION ‘GEZIEN DE GEKTE’:

Frank de Zanger (fysisch geograaf, consultant en schrijver) gebruikt in deze korte psychologische roman zijn achtergrond van water- en omgevingsadviseur voor de vormgeving. Het hoofdthema: de oud-hoogleraar Hans van Dijk probeerde de wereld te veranderen maar bereikt het punt waarop hij die strijd opgeeft. Daarbij maakt De Zanger ingenieus gebruik van twee hulppersonages die langdurige gasten zijn van hotel ‘De Zolderkamer’ aan de Prinsengracht in Amsterdam. Van Dijk beleeft in het hotel de apotheose van zijn strijd voor een schonere en betere wereld, waarbij hij ongewild meer aandacht trekt dan alle jaren daarvoor, toen hij nog traditionele wegen probeerde te hanteren. De in vijftien korte hoofdstukken verdeelde roman sluit thematisch aan bij twee eerdere romans (‘Nobel was hij’, 1999 en ‘Een zee van zacht geruis’, 1997): hoe gaan de mensen om met de aarde en met elkaar? Een aanbevelenswaardig actueel boek met een weinig gehanteerd hoofdthema, zorg om de aarde. (Mr. J.J. Groen, NBD/Biblion)

* * *

Romans/eBoeken/Luisterboeken van Frank de Zanger zijn te verkrijgen/bestellen bij uw boekhandel en bij webwinkels. Uitgeverij Tournesol: www.tournesol.nl


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: