Gepost door: Frank de Zanger | april 17, 2015

Modeltekeningen / Model drawings

Romans/eBoeken/Luisterboeken van Frank de Zanger zijn te verkrijgen/bestellen bij uw boekhandel en bij webwinkels. Uitgeverij Tournesol: www.tournesol.nl

* * I*

Modeltekeningen gemaakt in april.

Model drawings made in April.

Tekeningen door Frank de Zanger © april 2015 / Drawings by Frank de Zanger

vrouw in spiegelbeeld

vrouw op hurken

vrouw zittend


Reacties

 1. Mooie tekeningen. BEN JE familie van Jan de Zanger, die in 1959 mijn leraar Nederlands was in Schiedam?

  Like

  • Beste Maria,
   Dank voor het bericht! Ja, via de dochter van Jan de Zanger zijn we er achter gekomen dat ik verre familie van hem ben. Ik heb hem nooit ontmoet, maar wat we gemeen hebben is het schrijverschap. Al hoewel dat schrijverschap verschillend is. Jan de Zanger schreef in zijn tijd heel moderne kinder/jeugdboeken. Ik richt me niet op de jeugd, maar misschien is er toch een overeenkomst. Bij Jan de Zanger ging het er om hoe kinderen met elkaar omgaan, bij mij – zoals verwoord in de recensie van NBD/Biblion van mijn laatste roman ‘Gezien de Gekte’ – ‘hoe gaan de mensen om met de aarde en met elkaar?’ Ik hoop dat je een kijkje neemt op http://www.tournesol.nl en mijn blog. En ja, ik teken ook en probeer me daarin meer te verdiepen.
   Een vriendelijke groet,
   Frank de Zanger

   Like


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: