Gepost door: Frank de Zanger | oktober 26, 2011

Welkom bij de blog van Frank de Zanger, schrijver en meer…

Romans/eBoeken/Luisterboeken van Frank de Zanger zijn te verkrijgen/bestellen bij de boekhandel en bij webwinkels. Meer informatie bij Uitgeverij Tournesol: www.tournesol.nl

* * *

Welkom bij mijn nieuwe WordPress blog, waarop ik mijzelf zal introduceren als schrijver, liedtekstschrijver, dichter, tekenaar, cartoonist en meer …

In de komende berichten zal ik meer vertellen over mijn boeken, liedteksten, gedichten, cartoons/spotprenten, mini-zeilboten, en … over mijn plannen voor volgende romans. Ik zal mij vertrouwd moeten maken met  ‘blogging’ en in het bijzonder hoe ik mijn ‘publiek’ zal moeten bereiken.

Welcome to my new WordPress blog on which I’ll introduce myself as a writer, writer of lyrics, poet, fine arts artist, cartoonist and more …

In coming posts I’ll tell more about my books, lyrics, poems, drawings, cartoons, mini-sailboats, and … about my plans for next novels. I’ll have to get used to blogging, especially about how to reach ‘my audience’.

Frank de Zanger

 


Reacties

  1. Hi thankks for sharing this

    Like


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: