Gepost door: Frank de Zanger | december 19, 2022

Het nieuwe boek van Frank de Zanger, ‘ms ZEEPAARD’, bestellen in de boekwinkel of online?

Bestellen

Het leukst blijft het om een boek te kopen of te bestellen tussen de boeken – in de boekwinkel dus. Maar als je online wil kopen, dan moet je kijken naar de kosten voor verzending. Het voordeligste – en ook het beste voor de boekhandel – is het om online te bestellen bij je eigen lokale boekhandel (vind de website van je favoriete boekhandel en bestel daar).

De meeste boekhandels zijn aangesloten bij Libris of Blz. en zij hanteren gratis bezorging vanaf €17,50. Ga naar http://www.libris.nl of http://www.blz.nl en kies de website van je lokale boekhandel door de plaatsnaam in te vullen bij ‘zoek winkel’. Voor Libris.nl: klik op ‘ms ZEEPAARD’.

Bij Amazon.nl is bezorging gratis vanaf €20,- maar bij een bestelling van €19,90 worden de verzendkosten als korting weggestreept.

Bij Bol.com: gratis verzending vanaf €20; bij abonnement geen verzendkosten.

ms ZEEPAARD’ combineert spanning, ontspanning en humor met zaken die er toe doen. Vaar mee op ‘ms ZEEPAARD’ en beleef een cruise die je niet snel zal vergeten!

‘ms ZEEPAARD’: spannende fictie; prijs paperback, 258 blz.: € 19,50. Uitgeverij Tournesol, ISBN: 978-90-820784-3-5.

‘ms ZEEPAARD’ is een spannende roman, dat laat zien hoe het toegaat op een cruiseschip, maar ook hoe gemakkelijk het geheel uit de hand kan lopen op zo’n varend vakantieparadijs.

Samenvatting ‘ms ZEEPAARD’

Ms (motorschip) Zeepaard ligt klaar voor vertrek voor een cruise van California naar Hawaii. Passagiers van verschillend pluimage komen aan boord. Tijdens de cruise op de zonovergoten Stille Oceaan vermaakt iedereen zich in de luxe restaurants, op de zonnedekken, aan de pool, in de bioscoop, in het casino, in de bars en in de nachtclub. Er is glamour aan boord en dat is wat de passagiers willen. Julian, de Environmental Officer aan boord, maakt de lezer wegwijs op het schip en introduceert de spelers in het verhaal. De rust tijdens de idyllische cruise wordt verstoord. Eerst door milieuactivisten, maar daar blijft het niet bij. Politiek komt om de hoek kijken. Het is de vraag of deze cruise nog te redden valt. Er is veel spitsvondigheid nodig om de ontwikkelingen op het schip de baas te blijven. De kapitein en een handvol officieren bedenken oplossingen, maar die blijken niet toereikend te zijn. Als de heren en dames van de staf het niet meer zien zitten, verschijnt er vanuit onverwachte hoek een buitenstaander die met een verrassend plan komt. Het is het jaar 2008 waarin deze zonderlinge gebeurtenissen zich op cruiseschip Zeepaard afspelen, maar … er duikt een actueel element op dat verwijst naar een dictator in Oost-Europa.

De auteur werkte in de periode 2005-2006 als Environmental Officer voor de Holland America Line.

Het delen van dit bericht wordt gewaardeerd!

Frank de Zanger, update 24-4-2023

Contact: fdezanger@tournesol.nl

Krijgt u deze post via e-mail, klik dan op https://frankdezanger.com voor een betere presentatie.

* * *

Romans/eBoeken/Luisterboeken van Frank de Zanger zijn te verkrijgen/bestellen bij uw boekhandel en bij de webwinkels. Zie Uitgeverij Tournesolhttp://www.tournesol.nl ; email: info@tournesol.nl


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: