Gepost door: Frank de Zanger | november 3, 2022

Mijn nieuwe boek is gereed! Titel: ‘ms ZEEPAARD’, post 9

EEN SCHRIJVER GAAT WEER SCHRIJVEN 9

HET ZESDE BOEK VAN FRANK DE ZANGER IS GESCHREVEN.

De titel is ‘ms ZEEPAARD’ geworden. Hierbij is ‘ms’ de afkorting van ‘motorschip’, zoals vroeger de afkorting ‘ss’ werd gebruikt voor ‘stoomschip’ (zoals bijvoorbeeld: ‘ss Rotterdam’). Het boek is een roman, maar het is deels ook informatief. Ook wordt het boek omschreven als spannend. Wat is het dus? Bij het aanvragen van een ISBN-nummer moet er een categorie gekozen worden. Lastig. Het is geworden: NUR 305, literaire thriller. Het boek wordt gepubliceerd door Uitgeverij Tournesol (www.tournesol.nl). De precieze verschijningsdatum is nog niet bekend. Aan omslag en binnenwerk wordt gewerkt. Zodra de verschijningsdatum bekend is, volgt hier een bericht over.

SAMENVATTING VAN ‘ms ZEEPAARD’

De samenvatting, zoals op de achterflap zal verschijnen, is als volg:

Ms (motorschip) Zeepaard ligt klaar voor vertrek voor een cruise van California naar Hawaii. Passagiers van verschillend pluimage komen aan boord. Zij nestelen zich in luxe suites of eenvoudige hutten. Tijdens de cruise op de zonovergoten Stille Oceaan is het aangenaam aan boord. Iedereen vermaakt zich in de luxe restaurants, op de zonnedekken, aan de pool, in het casino, in de bars en in de nachtclub. Er is glamour aan boord en dat is wat de passagiers willen. Julian, de Environmental Officer – die een moeilijke positie heeft aan boord – maakt de lezer wegwijs op het schip en introduceert de spelers in het verhaal. De rust tijdens de idyllische cruise wordt verstoord. Eerst door milieuactivisten, maar daar blijft het niet bij. Politiek komt om de hoek kijken. Het is de vraag of deze cruise nog te redden valt. Er is veel spitsvondigheid nodig om de ontwikkelingen op het schip de baas te blijven. De kapitein en een handvol officieren bedenken oplossingen, maar die blijken niet toereikend te zijn. Als de heren en dames van de staf het niet meer zien zitten, verschijnt er vanuit onverwachte hoek een buitenstaander die met een verrassend plan komt. Het is het jaar 2008 waarin deze zonderlinge gebeurtenissen zich op cruiseschip Zeepaard afspelen, maar … er duikt een actueel element op dat verwijst naar een dictator in Oost-Europa.

Een foto is ook gepland voor de achterflap.

De auteur op weg naar Hawaii, 2005.

Ondertussen is ‘ms ZEEPAARD’ te verkrijgen bij de boekhandel en via webshops.

ms ZEEPAARD’ combineert spanning, ontspanning en humor met zaken die er toe doen. Vaar mee op ‘ms ZEEPAARD’ en beleef een cruise die je niet snel zal vergeten!

‘ms ZEEPAARD’: spannende fictie, prijs paperback, 258 blz: €19,50. Auteur Frank de Zanger, Uitgeverij Tournesol, ISBN: 978-90-820784-3-5.

Ondersteun je lokale boekhandel! Ook bij lokale boekhandels kan online besteld worden, zoals via Libris.nl: klik op ‘ms ZEEPAARD’.

Frank de Zanger, update 24-4-2023

contact: fdezanger@tournesol.nl

Het delen van dit bericht wordt gewaardeerd!

Krijgt u deze post via e-mail, klik dan op https://frankdezanger.com voor een betere presentatie.

* * *

Romans/eBoeken/Luisterboeken van Frank de Zanger zijn te verkrijgen/bestellen bij uw boekhandel en bij de webwinkels. Zie Uitgeverij Tournesolhttp://www.tournesol.nl ; email: info@tournesol.nl


Reacties

 1. lieve Frank,

  We zijn heel erg benieuwd nar je nieuwe boek. Ik bestel er vast eentje!

  Tevens heb ik bewondering dat je/jullie doorgaan ondanks ook wel problemen die opgelost moeten worden!

  Hopelijk zien we elkaar weer gauw.

  liefs

  Anja

  >

  Like

 2. Hi Frank, gefeliciteerd met dit heugelijk feit. Geweldig! Graag bestel ik alvast een kopie.
  Groeten van ons,
  Wiebe

  Like

  • Hallo Wiebe en Bea, Bedankt! Er wordt gewerkt aan binnenwerk en omslag. Straks is het boek bij iedere boekhandel te verkrijgen. Groeten, Frank

   Like

 3. Leuk Frank! Gefeliciteerd en heel veel succes gewenst.

  Groetjes,
  Liesbeth

  Like

  • Hallo Liesbeth, Dank je wel! Eens kijken of Nederland straks met mij mee wil varen. Groeten, Frank

   Like


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: