Gepost door: Frank de Zanger | oktober 21, 2020

Debuutroman van Frank de Zanger uitgekomen als luisterboek

De debuutroman van Frank de Zanger met titel ‘EEN ZEE VAN ZACHT GERUIS’ is nu ook als luisterboek uitgekomen. Het audioboek is te downloaden bij o.a Luisterrijk en Bolcom/KOBO en te beluisteren bij o.a. Storytel en Cliffer. Het luisterboek is ingesproken door Rick van Elk (LuisterEffect). Beluister hier een fragment.

Inhoud: Peter, een jonge ingenieur, gaat naar Sri Lanka om een waterproject af te ronden. Hij heeft weinig tijd om het boren van een aantal waterputten te begeleiden in de noordelijke Tamilgebieden, waar het Indiase leger probeert vechtende partijen uit elkaar te houden. Ongewild raakt hij betrokken bij het conflict tussen de Tamil Tijgers en de Singalezen. Dan ontmoet hij Carin, een jonge lerares van Indiaas-Amerikaanse komaf. Door met hem op te trekken krijgt ze de kans haar fotoserie over Hindoetempels en processies in het noorden van het land af te ronden.

Voel de tropen op het exotische Sri Lanka en beleef een verliefdheid onderweg. Ervaar de mystiek van het Hindoeïsme en Boeddhisme en leer over het belang van dromen en van kunst in je leven. Maak kennis van wat de burgeroorlog tussen Tamils en Singalezen heeft aangericht op Sri Lanka. Alhoewel een waterproject – en de perikelen daar omheen – een rol spelen in het verhaal, zijn andere thema’s zeker zo belangrijk, zoals: wat is je houding ten opzichte van werk?; hoe belangrijk is kunst in je leven? Zie je de wereld nog zoals ze is? Kijk je alleen naar het donker, of zoek je ook naar het licht?

Lezers beschrijven de roman ‘EEN ZEE VAN ZACHT GERUIS’ als ‘bijzonder’. Op de vraag waarom ‘bijzonder’ blijkt het moeilijk een antwoord te geven.

Eerder zijn luisterboeken verschenen van de Frank de Zanger’s romans ‘NOBEL WAS HIJ’, ‘DE RING’ en ‘GEZIEN DE GEKTE’. Ook deze luisterboeken zijn te verkrijgen bij Luisterrijk en Bolcom en te beluisteren bij Storytel en Cliffer.

Meer informatie op www.tournesol.nl

* * *

Romans van Frank de Zanger zijn te verkrijgen bij de boekenwebshops (ebooks, waaronder Bol.com), www.boekenroute.nl [hier ook de fysieke boeken, zoals ook bij Uitgeverij Tournesol (www.tournesol.nl) en bij uw boekhandel (titel/auteur/Tournesol)].

Zie filmpjes o.a. voordrachten, composities, booktrailers, mini-sailing van Frank de Zanger op YouTube


Reacties

  1. lieve Frank, Goed hoor …. je gaat gewoon lekker door! Ben je weer helemaal super fit?

    >

    Like

  2. Hallo Anja, Bedankt! Klopt, we gaan gewoon door. Het leuke van de luisterboeken is dat het initiatief hiervoor van een ander komt. Ja, ik ben weer spic en span. Groeten, Frank

    Like


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: