Gepost door: Frank de Zanger | september 25, 2020

Ook debuutroman ‘Een Zee van Zacht Geruis’ van Frank de Zanger wordt luisterboek

Na het verschijnen van luisterboeken van de romans ‘NOBEL WAS HIJ’,‘DE RING’, en heel recent ‘GEZIEN DE GEKTE’, wordt er nu gewerkt aan het luisterboek ‘EEN ZEE VAN ZACHT GERUIS’, de debuutroman van Frank de Zanger.  De verwachting is dat het luisterboek eind oktober verkrijgbaar wordt bij Luisterrijk en Bolcom en te beluisteren is bij Storytell, Cliffer etc.

Maar, de laatste uitgave is luisterboek ‘GEZIEN DE GEKTE’. Het verhaal speelt zich af in hartje Amsterdam en is in feite een toneelstuk in romanvorm. Roman ‘GEZIEN DE GEKTE’ is intrigerend, mysterieus, actueel, geëngageerd, en poëtisch.

NBD/Biblion: ‘… Een aanbevelenswaardig actueel boek met een weinig gehanteerd hoofdthema …’

Leestafel: ‘… Een bevreemdend verhaal, dat je meeneemt naar een openbarende ontknoping …’

omslag GEZIEN DE GEKTE,FINAL, Frank de Zanger

Beluister de intrigerende laatste roman van Frank de Zanger met titel ‘GEZIEN DE GEKTE’. Het luisterboek is te verkrijgen bij o.a Luisterrijk en Bolcom en te beluisteren bij o.a. Storytel en Cliffer. Het luisterboek is ingesproken door Rick van Elk (LuisterEffect). Hoor hier een luisterfragment.

Zie ook de boektrailer van ‘GEZIEN DE GEKTE’ op YouTube.

Eerder zijn luisterboeken verschenen van de romans ‘DE RING’ en ‘NOBEL WAS HIJ’, ingesproken door Peter van Eerdenburg. Te verkrijgen bij Luisterrijk, Bolcom etc.

Meer op www.tournesol.nl

* * *

Romans van Frank de Zanger zijn te verkrijgen bij de boekenwebshops (ebooks, waaronder Bol.com), www.boekenroute.nl (hier ook de fysieke boeken), bij Uitgeverij Tournesol (www.tournesol.nl) en bij uw boekhandel (titel/auteur/Tournesol). ‘Gezien de Gekte’, ‘Nobel Was Hij’ en ‘De Ring’ ook als luisterboek bij o.a. Luisterrijk, Bolcom, Cliffer, Storytel.

Zie filmpjes – o.a. voordrachten, composities, booktrailers, mini-sailing – van Frank de Zanger op YouTube


Reacties

  1. Goed bezig Frank!
    Groet,
    Frank

    Like


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: