Gepost door: Frank de Zanger | oktober 15, 2014

Samenvatting nieuwe roman ‘GEZIEN DE GEKTE’ van Frank de Zanger

Romans/eBoeken/Luisterboeken van Frank de Zanger zijn te verkrijgen/bestellen bij uw boekhandel en bij webwinkels. Meer informatie bij Uitgeverij Tournesol: www.tournesol.nl

* * *

Roman ‘GEZIEN DE GEKTE’ is geëngageerd en poëtisch, en was een voorproef op het thema van de Boekenweek 2015: ‘Waanzin’.

Mijn nieuwe roman met titel ‘GEZIEN DE GEKTE’ ligt bij de drukker. Naar verwachting komt het boek eind oktober uit en het zal bij iedere boekhandel te verkrijgen zijn. Het ISBN-nummer kan ik alvast vermelden: 978-90-820784-1-1

Wat kan ik al vertellen over mijn nieuwe boek? Het feit dat het verhaal drie jaar geleden is geboren, maar dat het er pas dit jaar van kwam om het te schrijven. En verder natuurlijk een korte samenvatting:

In de roman ‘GEZIEN DE GEKTE’ volgen we gebeurtenissen in Hotel De Zolderkamer aan de Prinsengracht in Amsterdam. Deze gebeurtenissen lijken heel gewoon te zijn, maar worden dat in de loop van het verhaal steeds minder. Welke onderwerpen er ook worden aangesneden – de inval in Irak, politiek, erotiek, poëzie, milieu, het old boys network, of herdenken in mei – uiteindelijk begint en eindigt het allemaal in een zolderkamer.

Dochter Laura maakte een schitterend omslag dat het verhaal goed weerspiegelt (www.lauradezanger.nl).

omslag GEZIEN DE GEKTE, voor- en achterzijde


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: